KYLÄNMIESTEN SARJA

Kuhakunkkuun on tehty erillinen sarja pienille veneille joilla on käytössä max 5 vapaa. Tällä on haluttu muuttaa sitä ajattelutapaa, että vain pro miehet voi voittaa palkintoja. Kuhakunkku on kilpailu missä kuka tahansa voi voittaa.

Suurin kuha ratkaisee

Suurimmalla kuhalla saa mukaansa perjantain huippukovan palkinnon, 5000euron lahjakortin Motonet tavatataloihin. Myös lauantain pääkilpailussa Kuhakunkussa suurin kuha ratkaisee hienon Can Am traktorimönkijän kohtalon. Nämä molemmat palkinnot ei katso sitä, montako vapaa tai viehettä on vedessä. Se ei katso sitä montako kalaa saat vaan se joka onnistuu hyvällä onnella nappaamaan suurimman kalan voittaa parhaimman palkinnon. Kala ei katso venettä eikä omistajaa, tuurilla on suurin merkityksensä.

Kylänmiestensarjassa on myös hienot palkinnot ja pokaalit venekunnille joilla on käytössä maksimissaan viisi vapaa. Kylänmiestensarjan voittaja vie mukanaan 4000euron arvoisen Honda BF20 perämoottorin. Sarjassa on myös muita hienoja palkintoja. Mikäli veneessä jossa on käytössä vain viisi vapaa saa kilpailun suurimman kuhan, hyvän saaliin ja veneessä on vielä alle 15v nuori sekä nainen voi tämä venekunta saada mukaansa todellisen jättipotin: Kuhakunkun palkinnon, kylänmiestensarjan palkinnon, nuortensarjan palkinnon ja hyvällä tuurilla vielä naistensarjan palkinnon. Tästä syystä Kuhakunkku on todellakin kilpailu missä kaikilla on hyvät mahdollisuudet voittoon ja hyviin palkintoihin.

Kylämiestensarjaan sekä muihin sarjoihin ilmottaudutaan samalla kun ilmottaudutaan itse kilpailuun.